0
Pepperoni pizza med mozzarella og salat med mandler

Pepperoni pizza med mozzarella og salat med mandler

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Du kan sagtens undlade at smutte mandlerne, hvis du vil spare tid.

De er stadig super lækre i salaten. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

pizzadej - på surdej (Øko)tomatpassatahvidløgtørret oreganoløg
1 min.
Pizza klargøring

Tænd straks ovnen på 250 grader (evt. med en pizzasten i) eller din pizzaovn, og tag dejen ud af køleskabet. 

Rør tomatpassata med lidt olivenolie, salt, peber, fintrevet hvidløg, lidt tørret oregano og et nip sukker. 

Skær løg i tynde skiver, gerne på et mandolinjern. 

frisk mozzarellapepperoni
7 min.
Pizza

Træk pizzadejene ud med hænderne, eller rul dem med en kagerulle på et meldrysset bord.

Læg dem på bagepapir, smør med passata, og top dem med brud af mozzarella, løg og pepperoni.

Bag dem straks i den varme ovn, til de er sprøde og lækre (tiden afhænger af, om du bruger pizzaovn eller alm. ovn). 

mandlerrødløghjertesalat
18 min.
Salat

Smut evt. mandlerne, hvis du ikke ønsker dem med skal på, hak dem groft, og rist dem i en smule olivenolie på en varm pande i ca. 4-5 min. Krydr med salt. 

Snit rødløg i slanke både.

Pluk salaten, og anret salat med løg og mandler på et lille fad. 

Dryp med en smule olivenolie og god eddike, og krydr med salt og peber. 

27 min.
Anretning

Servér varme pizzaer med salat til, og drys evt. pizzaerne med en smule tørret oregano, hvis du har lyst, og har mere tilbage. 

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?