Jeg kan lide den syrlige, søde kålsalat til min pizza.
Det minder mig om halvsløje, svenske pizzeriaer - på den gode måde! Altså det med kålsalaten.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Smør pizzabundene med et tyndt lag passata. Top med lidt fint revet hvidløg, brud af mozzarella, tynde skiver af squash og pepperoni.
Bag straks pizzaerne på en varm plade i ca. 6-12 min., eller til de er gyldne og lækre.
Riv det sidste hvidløg, og rør en dressing af hvidløg, 1 1/2 spsk. hvidvinseddike og 1/2 spsk. olivenolie pr. pers. Smag til med ca. 1/2-1 tsk. sukker pr. pers. samt salt og oregano.
Snit kålen fint, klem den let med hænderne, og vend den med dressingen.
Servér pizzaerne straks de kommer ud af ovnen. Drys evt. med en smule oregano, og giv kålsalat til.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kundekommentarer ()