Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
Skyl broccoli, og skræl rødløg.
Skær broccoli ud i små buketter, og snit rødløg i tynde både. Bred begge dele ud på en bageplade, og dryp lidt olivenolie og salt ud over.
Bag i ovnen i ca. 20 min., til broccolien har taget lidt farve, men stadig har bid.
5 min. inden grøntsagerne er færdige, smider du nødderne ind på pladen, og lader dem bage med de sidste minutter.
Sæt perlebyggen over at koge i rigeligt, let saltet vand. Kog i ca. 15 min. til den er mør, og dræn så overskydende vand væk.
Kog æggene i en kasserolle i ca. 6-7 min.
Pisk en dressing sammen af tahin, citronsaft og krydderblandingen.
Vend de bagte grøntsager med tahindressingen.
Smag perlebyg til med et par dråber olivenolie.
Anret perlebyg med bagt grønt ovenpå og kogt æg til.
Velbekomme!
Za'atar indeholder: sesamfrø, timian, sumak og havsalt
Bruges i en lang række madretter fra Mellemøsten og den arabiske halvø. Za'atar spises oftest med friskbagt brød, der dyppes i olivenolie før krydderiblandingen drysses over eller i Manakish Za'atar.
Kundekommentarer ()