0
Perlebygsalat med kødboller og ferskner
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

perlebygkasserolle
1 min.
Kog perlebyggen

Start med at koge perlebyggen ca. 15 min. i rigeligt vand med et skud salt.

hakket grisekød 6-9%ras el hanoutpande
5 min.
Steg kødbollerne

Rør kødet med lidt salt og krydderblandingen. Form små kødboller, og steg dem på en pande i en smule olie på alle sider i 4-5 min. i alt.

spinatsquashfersknerskål
10 min.
Lav salaten

Skær fersknerne ud i tynde både, og skær squashen i tern. Bland spinat, ferskner og squash i en skål med et par dråber olivenolie og et skud friskkværnet, sort peber.

græsk yoghurt, 10%
20 min.
Anretning

Anret perlebyg i en dyb tallerken med kødboller ovenpå og salat på siden. Slut af med at komme en god klat yoghurt ved.

Velbekomme!

Bonusinfo

Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.

Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?