0

Persillerodspuré toppet med lynristet majs og toscanakål (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Fløde, Mælk, Muskatnød

Fremgangsmåde

Skræl persillerødderne og skær dem i mindre stykker. Kog dem godt møre i letsaltet vand ca. 25 min. Befri imens kålbladene for grove ribber og majsene for blade og "hår". Striml kålen og skær majskernerne af kolberne med en skarp kniv. Pil hvidløgene og hak dem fint. Dræn persillerødderne og purer dem med fløde og smør i en blender. Juster konsistensen med mælken - puréen skal være blød og cremet. Smag til med salt, peber og muskatnød og hold puréen varm. Varm olien op i en wok og rist kål, majs og hvidløg 3-4 min. til de er møre med bid. Smag til med salt og peber. Anret puréen i dybe tallerkner og top med de lynristede grøntsager. Server som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?