0

Persillerodssuppe med pesto, druer og valnødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skræl persillerødder og kartofler, skær begge dele i tern og hak løget. Sauter det hele i lidt olie 10 min. uden at de tager farve. Hæld bouillonen på og krydr med salt og peber. Kog suppen 25 min. til rødderne er godt møre og blend den så helt glat. Kom fløde på, smag til og varm den langsomt igennem. Halver druerne g hak valnødderne. Server suppen i skåle dryppet med hver 1 spsk. pesto og drys med druer og valnødder. Server straks med masser af godt brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.