0

Persillerødder og fennikel i fløde og hvidvin

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Pluk bladene af fenniklen, hak dem fint og gem dem til drys. Skær resten af toppen i 3 cm lange stykker. Flæk knolden og skær den i både.

Skræl persillerødderne og skær dem i kvarte på langs.

Kog fløde og hvidvin op i en gryde og krydr med salt og peber. Læg fennikel og persillerødder i, læg låg på og lad det simre lige omkring kogepunktet i ca. 20 min. til grøntsagerne er møre. Tag grøntsagerne op og hold dem lune. Kog væden til en let cremet sauce, fordel den over grøntsagerne og drys med fennikeltoppen.

Server til fisk, lyst fjerkræ eller gris.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?