0

Persilletoppet torsk med letcremet kålsalat med tørrede tranebær, græskarkerner og blå ost

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Salat: Trim de 3 kåltyper for stok, ribber og grimme yderblade. Flæk julesalaten og skær stokken væk. Snit det hele i fine tynde strimler og vend dem sammen med løse tag. Del broccolien i fine små buketter og vend dem i sammen med tranebær, grofthakkede valnødder og græskarkerner. Pisk kærnemælk, mayonnaise, honning, sennep og birkes godt sammen og smag til med citronsaft, salt og peber. Vend dressingen i salaten lige inden servering, anret den i en flot skål og top med små klumper af blå ost. Server straks...

Fisk: Fjern skorpen på toastbrødet og kom resten i en blender/minihakker sammen med plukket persille, ost, smør, skal af hele citronen og saft af 2/3, et nip salt og peber. Kør det hele sammen til en glat og fin puré. Skær fisken i 4 portionsstykker, dup dem tørre og læg dem i en lille bradepande. Fordel persillepuréen på, smør det jævnt ud på overfladen og bag fisken 12-15 min. ved 200 grader.

Server med rodfrugtfritter og godt friskbagt kernerugbrød til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?