Rens de små pak choi og del dem et par gange. Kom dem i en foodprocessor sammen med nødder, hvidløg, parmesan, ingefær (kan udelades), sesamolie, salt og peber. Sæt maskinen i gang, hak et par sekunder og tilsæt så olie i en tynd stråle til konsistensen er blød og cremet. Smag til med salt og peber og lad pestoen trække en halv times tid, så smagen kan udvikle sig. Brug pestoen som tilbehør til asiatiske retter, i en asiatisk inspireret burger eller vendt sammen med nudler som tilbehør til stegt fisk, gris eller kylling.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften