Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Rør ovenstående sammen til en dressing.
Anret dressingen i en skål.
Rist sesamfrø gyldne på en tør pande, og knus dem derefter i en morter. Mal dem, til de fleste frø er knust. Bland med de øvrige ingredienser (sukker, eddike, soya, mayonnaise og evt. hvidløg). Lad gerne dressingen trække i en times tid, så sukkeret opløses. Smag til med limesaft og lidt ristet sesamolie.
Anret dressingen i en skål.
Pluk og hak dild fint. Rør mayonnaise og creme fraiche sammen med dijonsennep og hakket dild. Smag til med citronsaft, salt, peber og sukker.
Anret dressingen i en skål.
Kom de kogte jomfruhummere på et pænt fad. Brug gerne det resterende is fra kassen, de kom i ,til at anrette dem på. Pynt med citron, lime og friske krydderurter.
Lun noget godt brød, og server med smør.
Som vist
Kommentarer og forslag til opskriften