Næringsfordeling pr. person
Energi: 517 kcal
Fedt: 12,1g
Kulhydrat: 60,7g
Protein: 37,1g
Kostfibre: 7,4g
Skræl ingefæren og riv på den fine side af et rivejern. Krydr kødet med ingefæren og godt med salt eller fiskesauce og lad det stå ved stuetemperatur.
Sæt en gryde med 4 dl vand pr. person over at koge og tilsæt phokrydderi.
Skyl og afdryp svampene, og skær dem i kvarte. Pil løget, skær det midt over og skær så tynde skiver som muligt. Tilsæt svampene og det meste af løget (gem lidt til anretning) til suppen og lad det simre i 5 min.
Skyl kålen og skær det i ottendedele.
Varm en pande op på høj styrke. Tilsæt 1 tsk. olie pr. person og steg kålen i ca. 1 min. på hver af de flade sider. Krydr kålen med salt og læg til side.
Kog nudlerne som angivet på pakken.
Kom kødet i suppen, skru helt ned for varmen og lad det simre i 5 min. Smag suppen til med enten salt eller fiskesauce, lidt sukker og limesaft.
Læg nudlerne i bunden af en dyb tallerken og hæld en god portion suppe henover. Top med kål og rødløg.
Vietnamesisk Pho krydderiblanding indeholder:
50% urtebouillon, 10% fennikelfrø, 10% korianderfrø, 10% sort peber, 5% stjerneanis, 5% kanel, 5% sort kardemomme, 5% nelliker.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kundekommentarer ()