0
Nuddelsuppe med oksekød og spidskål
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Næringsfordeling pr. person

Energi: 517 kcal

Fedt: 12,1g

Kulhydrat: 60,7g

Protein: 37,1g

Kostfibre: 7,4g

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
oksekød i strimleringefærnam pla (fiskesauce)
1 min.
Kødet

Skræl ingefæren og riv på den fine side af et rivejern. Krydr kødet med ingefæren og godt med salt eller fiskesauce og lad det stå ved stuetemperatur.

spidskålrødløgmarkchampignons
5 min.
Grøntsagerne

Sæt en gryde med 4 dl vand pr. person over at koge og tilsæt phokrydderi.

Skyl og afdryp svampene, og skær dem i kvarte. Pil løget, skær det midt over og skær så tynde skiver som muligt. Tilsæt svampene og det meste af løget (gem lidt til anretning) til suppen og lad det simre i 5 min.

Skyl kålen og skær det i ottendedele. 

 

 

spidskålolie
15 min.
Spidskål

Varm en pande op på høj styrke. Tilsæt 1 tsk. olie pr. person og steg kålen i ca. 1 min. på hver af de flade sider. Krydr kålen med salt og læg til side.

fuldkornsnudler
20 min.
Nudler

Kog nudlerne som angivet på pakken.

nam pla (fiskesauce)sukkerlime
25 min.
Kødet

Kom kødet i suppen, skru helt ned for varmen og lad det simre i 5 min. Smag suppen til med enten salt eller fiskesauce, lidt sukker og limesaft.

30 min.
Anretning

Læg nudlerne i bunden af en dyb tallerken og hæld en god portion suppe henover. Top med kål og rødløg.

Bonusinfo

Vietnamesisk Pho krydderiblanding indeholder:

50% urtebouillon, 10% fennikelfrø, 10% korianderfrø, 10% sort peber, 5% stjerneanis, 5% kanel, 5% sort kardemomme, 5% nelliker. 

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?