Tag kødet ud af posen, og kom væden fra posen i en gryde sammen med krydderiblandingen og 3 dl. vand pr. person. Bring suppen i kog, til den netop simrer.
Pil løget, hak det i skiver, og lad det simre i suppen.
Skær kødet i tynde skiver, og gem det til senere.
Pil forårsløget, skræl gulerødderne, og skyl begge dele samt koriander og chili.
Skær forårsløg og gulerødder i små stænger, og hak chili og koriander groft (fjern evt. kernerne fra chilien, da de er stærke.)
Kog nudlerne som angivet på pakken lige før servering.
Kom nudler og grøntsagerne i suppen, og bring den op til kogepunktet.
Smag suppen til med fiskesauce, lidt sukker og salt.
Fordel suppen i dybe skåle, og top med kødet.
Vietnamesisk Pho krydderiblanding indeholder:
50% urtebouillon, 10% fennikelfrø, 10% korianderfrø, 10% sort peber, 5% stjerneanis, 5% kanel, 5% sort kardemomme, 5% nelliker.
Kundekommentarer ()