0
Pita med fish nuggets, chipotlesauce og sprød gnavegrønt

Pita med fish nuggets, chipotlesauce og sprød gnavegrønt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Torsk, Mælk, Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Gluten, Æg

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
chipotlesauce krydderigræsk yoghurt, 10%citron
1 min.
Dressing:

Rør chipotle krydderi og yoghurt sammen, og smag til med salt, sukker og lidt citronsaft.

peberfrugteragurkbakke spæd salatmix (fx Napolitana)gulerødder
3 min.
Grøntsager:

Skræl og riv gulerødder, og kom dem i en skål. Vend med lidt citronsaft og lidt sukker. Skyl og slyng salaten tør, og kom den op i en skål. Skyl agurk og peberfrugt godt, og skær dem ud i stænger.

torskefilet uden skindrasp
10 min.
Fisk:

Del fisken i små bidder på 2-3 cm. Krydr dem med salt og peber. Vend fiskestykkerne i en skål med lidt hvedemel. Vend dem derefter i en anden skål med et sammenpisket æg (har du ikke et æg, kan du bruge lidt mel og vand, der er pisket sammen til en jævn, tyk melklister), og vend dem derefter til sidst i rasp.

Fishnuggets steges sprøde på en varm pande tilsat godt med neutral olie og evt. smør i 2-3 min. på hver side. 

Lad de stegte og sprøde nuggets afdryppe på køkkenrulle, og krydr med lidt salt.

store pita / somun
18 min.
Pita:

Fugt pitabrødene med lidt koldt vand, og lun dem i en forvarmet ovn ved 225 grader i 2-3 min.

20 min.
Anretning:

Kom det hele på bordet i små skåle og fade, og lav saml-selv pita. Server resten af citronen dertil. Dyp de sprøde grøntsager i dressingen.

Bonusinfo

Indeholder:

25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?