Rør chipotle krydderi og yoghurt sammen, og smag til med salt, sukker og lidt citronsaft.
Start med at tænde ovnen på 225 grader varmluft.
Skræl og riv gulerødder, og kom dem i en skål. Vend med lidt citronsaft og lidt sukker. Skyl og slyng salaten tør, og kom den op i en skål. Skyl agurk og peberfrugt godt, og skær dem ud i stænger.
Del fisken i små bidder på 2-3 cm. Krydr dem med salt og peber. Vend fiskestykkerne i en skål med lidt hvedemel. Vend dem derefter i en anden skål med et sammenpisket æg (har du ikke et æg, kan du bruge lidt mel og vand, der er pisket sammen til en jævn, tyk melklister), og vend dem derefter til sidst i rasp.
Fishnuggets steges sprøde på en varm pande tilsat godt med neutral olie og evt. smør i 2-3 min. på hver side.
Lad de stegte og sprøde nuggets afdryppe på køkkenrulle, og krydr med lidt salt.
Fugt pitabrødene med lidt koldt vand, og lun dem i en forvarmet ovn ved 225 grader i 2-3 min.
Kom det hele på bordet i små skåle og fade, og lav saml-selv pita. Server resten af citronen dertil. Dyp de sprøde grøntsager i dressingen.
Indeholder:
25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.
Kundekommentarer ()