Start med at tænde ovnen i god tid på 180 grader varmluft.
Skyl og skræl eller skrub kartoflerne. Vend kartoflerne i lidt olivenolie, og bag dem på et stykke bagepapir i ovnen i ca. 20 min. Kom krydderblandingen på, og lad den stege med det sidste minuts tid. Smag til med lidt salt.
Steg kødet i lidt olivenolie ved høj varme i en gryde. Smag godt til med salt og friskkværnet sort peber.
Riv agurken på den grove side af et råkostjern. Knug vandet ud af den revne agurk, og vend den sammen med yoghurten. Smag til med fintrevet hvidløg, salt, friskværnet sort peber og et par dråber olivenolie.
Lun pitabrødene i ovnen i 2-3 min.
Anret pitabrødene ved bordet med kartofler, kød og raita.
Velbekomme!
Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.
Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.
Kundekommentarer ()