0
Pita med krydrede kartofler, raita og oksekød
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Gluten, Mælk, Muskatnød

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
små kartofler, forkogtras el hanout
1 min.
Kartofler

Start med at tænde ovnen i god tid på 180 grader varmluft.

Varm en pande godt op, og steg kartoflerne sprøde og gyldne i en smule olivenolie i 4-5 min. Kom krydderblandingen på, og lad den stege med det sidste minuts tid. Smag til med lidt salt.

hakket oksekød
5 min.
Kød

Steg kødet i lidt olivenolie ved høj varme i en gryde. Smag godt til med salt og friskkværnet sort peber.

hvidløgyoghurt 3,5 %agurkpita / somun
10 min.
Raita

Riv agurken på den grove side af et råkostjern. Knug vandet ud af den revne agurk, og vend den sammen med yoghurten. Smag til med fintrevet hvidløg, salt, friskværnet sort peber og et par dråber olivenolie.

Lun pitabrødene i ovnen i 2-3 min.

20 min.
Anretning

Anret pitabrødene ved bordet med kartofler, kød og raita.

Velbekomme!

Bonusinfo

Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.

Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?