0
Pita med krydret svinekød, creme fraiche dressing og grønt

Pita med krydret svinekød, creme fraiche dressing og grønt

Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Gluten, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten

hakket svinekød 6-9%garam masala
1 min.
Krydr og steg kødet.

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Du kan også varme brødene på en brødrister og undgå ovnen.

Kom kødet op i en skål, og tilsæt krydderblanding og lidt salt. Rør godt rundt.

Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg kødet, mens du trykker det ud i små bidder med en træske. Steg i ca. 10 min., til kødet har taget godt med farve, og er gennemstegt.

cherry- eller blommetomateragurker
5 min.
Ordn det grønne

Skær agurk og tomat ud i små bidder.

creme fraiche 18%citron
10 min.
Lav dressingen

Rør creme fraichen sammen med ca. 1 tsk. citronsaft pr. kuvert, lidt salt og et godt skud groftkværnet, sort peber.

pita / somun
15 min.
Lun brødene

Lun brødene i 2-3 min. i ovn eller på en brødrister - gerne med et ildfast fad over.

mix salater
20 min.
Anretning

Anret pitabrødene ved bordet med salat, tomat, agurk, kød og dressing.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?