Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten
Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Du kan også varme brødene på en brødrister og undgå ovnen.
Kom kødet op i en skål, og tilsæt krydderblanding og lidt salt. Rør godt rundt.
Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg kødet, mens du trykker det ud i små bidder med en træske. Steg i ca. 10 min., til kødet har taget godt med farve, og er gennemstegt.
Skær agurk og tomat ud i små bidder.
Rør creme fraichen sammen med ca. 1 tsk. citronsaft pr. kuvert, lidt salt og et godt skud groftkværnet, sort peber.
Lun brødene i 2-3 min. i ovn eller på en brødrister - gerne med et ildfast fad over.
Anret pitabrødene ved bordet med salat, tomat, agurk, kød og dressing.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()