Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Start med at skære agurk, tomater og salat i stykker, der er små nok til at kunne komme ned i pitaen.
Pluk persillen ud i blade. Snit stilkene super fint med en skarp kniv.
Rør creme fraiche sammen med krydderblanding, persillestilke, lidt salt og et godt skud citronsaft.
Lun brødene i ovnen i 3-4 min., og hold dem derefter lune i et klæde.
Varm en stor pande op ved høj varme, tilsæt lidt olie og steg kyllingen hårdt i 3-4 min., til den er gennemstegt.
Anret pita ved bordet med kylling, grønt og dressing.
Velbekomme.
Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.
Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.
Kommentarer og forslag til opskriften