Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at tænde ovnen på 250 grader varmluft.
Del kartoflerne i kvarte, kom dem i en skål, og vend dem med lidt god olivenolie, salt og peber. Fordel kartoflerne på bageplader med bagepapir, og bag dem sprøde og gyldne i ovnen i ca. 10 min. Drys med salt.
Kom kødet i en skål, og drys med Shawarma krydderierne og lidt salt. Vend rundt. Vend med 1-2 spsk. god olivenolie. Lad kødet stå et par minutter, mens du laver slaw, og kartoflerne steger.
Rør coleslaw-krydderier sammen med mayonnaise og creme fraiche. Smag til med salt, sukker og lidt lys eddike. Vend skyllet og tørret spinat med coleslawdressingen. Drys med de tørrede tranebær.
Lun brødene i en brødrister eller i en brandvarm ovn i 2-3 min.
Varm en god pande eller wok op til meget høj varme. Kom en lille smule olie på, og rist kødet igennem i 1-2 min., til det netop er gennemstegt. Smag til med salt og peber.
Fyld somun med skiftevis coleslaw og kød. Server kartofler til.
Shawarma krydderi indeholder:
Paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel
Coleslaw krydderi indeholder: Sellerirod, 50%, spidskommen 25%, havsalt 25%
Kundekommentarer ()