1. Kom vacuumposen med pulled beef eller pork i en gryde, og dæk med rigeligt vand. Lad vandet koge op, og skru derefter ned, så det blot simrer. Lad det stå sådan i ca. 10 min., mens du laver alt det andet klar.
2. Pil de yderste blade af spidskålet, og skær det i tynde skiver, gerne på et mandolinjern.
3. Skræl, og riv gulerødder på et rivejern.
4. Rør yoghurt med 1 tsk. sukker pr. person samt lidt texan rub og citronsaft efter smag.
5. Smag dressingen til med salt og peber.
6. Vend revede gulerødder og skåret kål sammen med dressingen og smag til med salt og peber samt lidt sukker.
7. Skær bunden af romainesalaten, og skyl bladene i koldt vand.
8. Tag posen med pulled/pork beef op ad vandet, og klip hul i posen.
9. Kom kødet i en skål sammen med saften derfra.
10. Skil kødet ad med 2 gafler.
11. Smag til med det sidste texan rub samt salt og peber.
12. Fugt pitabrødene med lidt vand, og bag dem i 2-3 minutter i en 225 grader varm ovn.
Anretning: Som vist på billedet. Server romainesalat til og coleslaw i en skål ved siden af, og lav saml-selv-pita ved bordet :-)
Texan rub indeholder:
Timian, allehånde, hvidløg, sort peber, kanel, nelliker, paprikaflager, ingefær og urteboullion*.
Alle ingredienser er økologiske.
*urtebouillonen er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Texan rub indeholder: 10% Timian, 10% allehånde, 10% hvidløg, 10% sort peber, 10% kanel, 10% nelliker, 10% paprikaflager, 10% ingefær og 20% urteboullion
Kundekommentarer ()