Vend kødet med krydderiblandingen, og lad det stå ude ved stuetemperatur.
Pil løget, og skyl peberfrugten. Halvér peberfrugten, kassér kernehuset, og skær peberfrugten og løget i grove tern.
Varm en pande op ved høj varme. Kom løg og peberfrugt på panden uden fedtstof, så det branker lidt. Efter et par min. skrues ned for varmen til lavt blus. Tilsæt 2 spsk. eddike, 1/2 spsk. sukker og 1 spsk. vand pr. person. Kom låg på, og lad det simre i ca. 10 min., indtil det hele er mørt. Smages til med salt og peber.
Bland creme frisk og tomatpure i en lille skål, og krydr med salt og peber.
Skyl salaten og agurken grundigt, og afdryp for vand. Flæk agurken, og skær den i skiver. Skær salaten i mindre stykker.
Rist eller bag pitabrødene som angivet på pakken.
Varm en pande op ved høj varme. Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. Undgå at røre for meget rundt i kødet, så det kan få farve. Krydres med salt og peber.
Byg pitabrødet efter eget ønske med det stegte kød, relishen, dressingen og salaten.
South American Beef Rub indeholder: urteboullion*, sød paprika, hvidløg, spidskommen, sort peber, oregano, cayenne og rosa peber. Alle ingredienser er økologiske.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, majsstivelse, gærekstrakt, vand, sojabønner, porre, persille, selleri, gulerod, bukkehornsfrø, løvstikke, pastinak, solsikkeolie, gurkemeje.
Kundekommentarer ()