0
Pitabrød med chilistegt okse og relish på grillet rød peber og nye løg

Pitabrød med chilistegt okse og relish på grillet rød peber og nye løg

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hakket oksekød 3-6%South American beef rub
1 min.
Kødet

Vend kødet med krydderiblandingen, og lad det stå ude ved stuetemperatur.

løgrød peberfrugtLys eddikesaltsort pebersukker
3 min.
Relishen

Pil løget, og skyl peberfrugten. Halvér peberfrugten, kassér kernehuset, og skær peberfrugten og løget i grove tern.

Varm en pande op ved høj varme. Kom løg og peberfrugt på panden uden fedtstof, så det branker lidt. Efter et par min. skrues ned for varmen til lavt blus. Tilsæt 2 spsk. eddike, 1/2 spsk. sukker og 1 spsk. vand pr. person. Kom låg på, og lad det simre i ca. 10 min., indtil det hele er mørt. Smages til med salt og peber.

creme frisk 9%tomatpuré
15 min.
Dressingen

Bland creme frisk og tomatpure i en lille skål, og krydr med salt og peber. 

agurkhjertesalatstore pita / somun
20 min.
Salaten og pitabrødene.

Skyl salaten og agurken grundigt, og afdryp for vand. Flæk agurken, og skær den i skiver. Skær salaten i mindre stykker.

Rist eller bag pitabrødene som angivet på pakken.

25 min.
Kødet

Varm en pande op ved høj varme. Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. Undgå at røre for meget rundt i kødet, så det kan få farve. Krydres med salt og peber.

30 min.
Anretning

Byg pitabrødet efter eget ønske med det stegte kød, relishen, dressingen og salaten.

Bonusinfo

South American Beef Rub indeholder: urteboullion*, sød paprika, hvidløg, spidskommen, sort peber, oregano, cayenne og rosa peber. Alle ingredienser er økologiske.


*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, majsstivelse,  gærekstrakt, vand, sojabønner, porre, persille, selleri, gulerod, bukkehornsfrø, løvstikke, pastinak, solsikkeolie, gurkemeje.

 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
600 kcal
Fedt:
25,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
7,6 g
Kulhydrat:
51,3 g
heraf sukkerarter:
16,6 g
Kostfibre:
8,3 g
Protein:
37 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?