0
Pitabrød med fajitaokse, yoghurtdressing og bagte grøntsager

Pitabrød med fajitaokse, yoghurtdressing og bagte grøntsager

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

brun mark-champignonsquashhvidløg
1 min.
Bag grøntsagerne

Forvarm ovnen ved 180 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir. 

Skær svampene og squashen i små stykker og spred ud på bagepladen. Vend med 1/2 spsk. olie pr. person og krydr med salt, peber og revet hvidløg.

fajita krydderihakket oksekød
10 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme.

Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i 3-4 min. under omrøring, indtil det er gennemstegt. Vend med fajita krydderiblandingen og smag til med salt og peber.

mayonnaiseyoghurt naturel 0,5%
15 min.
Rør dressingen

Kom mayoen og yoghurten i en skål og rør det godt sammen. Smag til med salt og peber.

hjertesalat
20 min.
Hak salaten

Hak salaten fint og vend med de bagte grøntsager lige før servering.

grove fuldkorns pita / somun
25 min.
Lun brødene

Lun brødene som angivet på emballagen.

30 min.
Anretning

Byg pitabrødene med kødet, grøntsagerne og dressingen. 

Bonusinfo

Fajita indeholder:

25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt. 

*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
562 kcal
Fedt:
28,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,9 g
Kulhydrat:
38,2 g
heraf sukkerarter:
5,9 g
Kostfibre:
2,7 g
Protein:
37,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?