Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 180 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær svampene og squashen i små stykker og spred ud på bagepladen. Vend med 1/2 spsk. olie pr. person og krydr med salt, peber og revet hvidløg.
Varm en pande op ved høj varme.
Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i 3-4 min. under omrøring, indtil det er gennemstegt. Vend med fajita krydderiblandingen og smag til med salt og peber.
Kom mayoen og yoghurten i en skål og rør det godt sammen. Smag til med salt og peber.
Hak salaten fint og vend med de bagte grøntsager lige før servering.
Lun brødene som angivet på emballagen.
Byg pitabrødene med kødet, grøntsagerne og dressingen.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kundekommentarer ()