0
Pitabrød med kebab, thousand island og syltede rødløg

Pitabrød med kebab, thousand island og syltede rødløg

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
creme frisk 9%tomatpuréhvidløgsaltsort pebereddike
1 min.
Thousand Island dressing

Forvarm ovnen ved 180 grader, hvis pitabrødene skal varmes i heri. 

Pil hvidløget og riv det ned i en skål. Hæld creme fraichen og tomatpureen heri og smag til med salt, peber og lidt eddike.

 

rødløgeddike
5 min.
Syltede rødløg

Pil løget, skær det i tynde skiver og kom dem i en skål. Hæld 2 spsk. eddike i pr. person og krydr med lidt salt. Lad løgene marinere i eddiken, indtil servering. 

spidskålolivenolie, ekstra jomfru
10 min.
Kålen

Skyl kålen grundigt og pil bladene fra stokken. Hak halvdelen af kålen fint og skær resten i mundrette stykker. Vend det finthakkede kål med salt og knug det godt igennem med hænderne, så det kan mørne. 

Varm en pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges de mundrette stykker kål i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min under omrøring. Tilsættes til det finthakkede kål og smages til med salt og lidt eddike. 

20 min.
Kødet

Skær kødet i tern og varm en pande op ved høj varme. 

Når panden er rygende varm, steges kødet i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve. Tilsæt krydderiblandingen og væden fra emballagen med kødet og lad det simre et par minutter under omrøring. Smages til med salt. 

store pita / somun
25 min.
Brødet

Rist eller bag brødet som angivet på pakken. 

30 min.
Anretning

Byg dine pitabrød på den måde du foretrækker. 

Bonusinfo

Kofta kebab krydderi indeholder:

Spidskommen 30%, Korianderfrø 20%, allehånde 10%, kanel 10%, sort peber 10%, Cayenne 5%, ingefær 5%, tørret hvidløg 5% og tørret persille 5%

Næringsindhold pr. person:

Energi:
560 kcal
Fedt:
27,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,5 g
Kulhydrat:
49,3 g
heraf sukkerarter:
9,2 g
Kostfibre:
11,9 g
Protein:
22,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?