Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Dræn vandet fra bønnerne, men gem vandet. Tilsæt halvdelen af hvidløget og krydderiblandingen. Blend det hele i en blender eller med en stavblender, og tilsæt et par spiseskefulde olivenolie og vand fra bønnerne, indtil cremen har den foretrukne cremede konsistens.
Smages til med salt, peber og lidt eddike.
Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og gem til senere.
Hak spidskålen i tynde strimler og persillen groft og vend det godt sammen med lidt salt.
Hæld creme fraichen i en skål og krydr med salt og peber.
Lun pitabrødene i ovnen eller på en brødrister.
Varm en pande op ved høj varme. Steg svampene i lidt olie, indtil de får godt med farve på to sider. Skru ned for varmen og tilsæt revet hvidløg og resten af krydderiblandingen. Rør rundt og smag til med salt og peber.
Byg pitabrødene med svampene, humusen, salaten, nødderne og creme fraichen.
Kebab krydderi indeholder: paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel,
Kundekommentarer ()