0
Pitabrød med krydret gris, salat og belugalinser

Pitabrød med krydret gris, salat og belugalinser

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med:

Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

belugalinsergrisekød i strimlerShawarma krydderi
1 min.
Linser og kød

Skyl linserne, og kom dem i en gryde med rigeligt koldt vand - INGEN Salt endnu! Kog linserne i ca. 15 min., til de er møre. Sigt vandet fra, og krydr dem med salt. 

Steg kødet i olivenolie ved høj varme, til det er brunet af og gennemstegt. Krydr med shawarmakrydderi, salt og peber, og tilsæt evt. en smule vand eller en smørklat.

tomatergrøn peberfrugtrødløghjertesalathvidløgcreme fraiche 18%citronbredbladet persillepitabrød
5 min.
Grønt og dressing

Skær tomater og peberfrugt i tern.

Snit salaten, og skær rødløg i skiver  

Rør en dressing af creme fraiche med lidt revet hvidløg, salt og peber. 

Skær citronen i både, og pluk persillen groft.

Lun brødet på en grillpande eller en brødrister. 

21 min.
Anretning

Anret det hele på fade og i skåle, og saml selv ved bordet.

Fyld de lune pitabrød med grøntsager, persille, kød og linser, og nyd med citronbåde og hvidløgsdressing til. 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Shawarma krydderi indeholder:

Paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel