0
Pitabrød med krydret svinekød, cherrytomater og creme fraiche dressing

Pitabrød med krydret svinekød, cherrytomater og creme fraiche dressing

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

cherry- eller blommetomaterspidskålbredbladet persille
1 min.
Skær det grønne

Snit kålen i helt tynde strimler med en kniv. Halver tomaterne. Hak persillen fint, både stilke og blade.

creme fraiche 18%citronbredbladet persille
5 min.
Lav dressing

Kom creme fraiche og hakket persille op i en skål, og smag til med citronsaft, friskkværnet, sort peber og salt. 

15 min.
Steg kødet

Varm en stor pande op ved høj varme. Skær kødet ud i mundrette chunks, og steg det i lidt olie i 3-4 min. til det har taget godt med farve.

pita / somun
17 min.
Lun brødene

Lun brødene i 3-4 min. i ovn eller på brødrister.

20 min.
Anretning

Anret pitabrødene ved bordet med kød, kål, tomater og dressing.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?