0
Pitabrød med ørred, mango og feldsalat
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

 

  • Tænd ovnen på 200 grader. Krydr fisken med salt og peber og læg i et smurt, ovnfast fad med skindsiden nedad. Bag i 8-10 minutter.

  • Skær siderne af mangoen langs stenen, og skær derefter siderne i både. Fjern nu skrællen fra hvert stykke med en kniv og skær mangoen i mindre stykker.

  • Skær tomat i bidder.

  • Skyl feldsalaten, og dup den i lidt køkkenrulle.

  • Tag fisken ud af ovnen, og skil den fra skindet med en gaffel.

  • Fugt pitabrødene med lidt koldt vand, og lun dem i ovnen i 2-3 minutter.

  • Bland creme fraiche med fisk, mango og tomat. Smag til med salt og peber samt lidt limesaft.

  • Fyld pitabrødene med feldsalat og creme fraiche-blandingen som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?