Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
TIP: Hvis I ikke er vilde med at blande grøntsager med kyllingen, så steg det hver for sig. Eller steg blot kyllingen og nyd peberfrugten med de andre sprøde grøntsager og gem squashen til en anden gang.
1. Steg kyllingen i olivenolie på en stor, varm pande. Steg den i 5-6 min. eller til den er gylden og gennemstegt. Krydr den med salt.
2. Skær imens squash i tern og peberfrugt i strimler. Steg begge dele med på panden med kyllingen i 3-4 min. Krydr det hele med græsk salat-krydderi og evt. mere salt.
3. Skær agurk i skiver, og halver de små tomater.
4. Rør en dressing af yoghurt smagt til med lidt fint revet hvidløg og salt.
5. Varm pitabrød på en brødrister, i en varm ovn eller på en varm pande. Halvér dem gerne. Hold dem lune i et rent viskestykke.
6. Anret kylling, grønt og dressing på fade, og sæt det hele på bordet.
7. Fyld selv lune pitabrød med det, du bedst kan lide, og nyd straks.
Græsk salat krydderi indeholder:
50% oregano, 30% sumak, 20% hvidløgspulver
Kommentarer og forslag til opskriften