Super nem og simpel ret med græske fornemmelser fra vores krydderimix.
Anret gerne det hele på små fade, og lad alle vælge selv, hvad de vil have i deres pitabrød.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Riv halvdelen af agurken groft, og kom den i en sigte. Drys med lidt salt, og lad den dryppe af ca. 5 min. Klem væden fra, og rør den med yoghurt.
Smag til med fintrevet hvidløg og salt, og anret tzatziki i en skål. Dryp med lidt olivenolie inden servering.
Steg kødet i olivenolie på en varm pande, til det er gyldent og gennemstegt, og krydr med gyroskrydderi, salt og peber.
Skær tomater i tern, og snit forårsløg. Pluk salaten, og skær det sidste agurk i skiver eller tern.
Lun pitabrødene i ovn, mikroovn, på en brødrister eller i din airfryer, og hold dem lune i et rent viskestykke.
Anret grønt, krydret kød og tzatziki i små fade på bordet, og servér med de lune pitabrød til.
Gyros mix fra indeholder: 20% spidskommen, 10% chili pulver, 10% korianderfrø, 10% sød paprika, 10% hvidløgspulver, 10% persille, 10% oregano, 10% timian, 10% stødt kanel
Kundekommentarer ()