0
Pitabrød med stegt svinekød i strimler, thousand island og mynte

Pitabrød med stegt svinekød i strimler, thousand island og mynte

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rodfrugter (blandede)
1 min.
Bag rodfrugterne

Forvarm ovnen til 200 °C. Dæk en bageplade med bagepapir.

Skær rodfrugterne i mundrette stykker, og krydr med salt og 1 tsk. olie pr. person. Læg dem på bagepladen, og bag dem i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden overflade og er bløde hele vejen igennem.

græsk yoghurt 2 %sød paprikaskalotteløg
10 min.
Rør dressingen

Riv løget ned i en skål, og tilsæt yoghurt og paprika. Rør det godt rundt, og smag til med salt og peber.

agurkmynte
15 min.
Forbered urterne

Skær agurken i små stykker, og hak myntebladene groft. Rør dem godt sammen i en skål.

skinkekød i strimler
20 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme. Når panden er rygende varm, steges kødet i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det har fået godt med farve og er gennemstegt, ca. 3-4 min. Krydr kødet med Gyroskrydderiet samt salt og peber.

pita / somun
25 min.
Lun brødene

Lun pitabrødene som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Byg pitabrødene med kød, rodfrugter, thousand island og salaten.

Bonusinfo

Gyros mix fra indeholder: 20% spidskommen, 10% chili pulver, 10% korianderfrø, 10% sød paprika, 10% hvidløgspulver, 10% persille, 10% oregano, 10% timian, 10% stødt kanel

Næringsindhold pr. person:

Energi:
597 kcal
Fedt:
30,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
1,6 g
Kulhydrat:
43,1 g
heraf sukkerarter:
7,2 g
Kostfibre:
4,8 g
Protein:
37,6 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?