Forvarm ovnen til 200 °C. Dæk en bageplade med bagepapir.
Skær rodfrugterne i mundrette stykker, og krydr med salt og 1 tsk. olie pr. person. Læg dem på bagepladen, og bag dem i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden overflade og er bløde hele vejen igennem.
Riv løget ned i en skål, og tilsæt yoghurt og paprika. Rør det godt rundt, og smag til med salt og peber.
Skær agurken i små stykker, og hak myntebladene groft. Rør dem godt sammen i en skål.
Varm en pande op ved høj varme. Når panden er rygende varm, steges kødet i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det har fået godt med farve og er gennemstegt, ca. 3-4 min. Krydr kødet med Gyroskrydderiet samt salt og peber.
Lun pitabrødene som angivet på pakken.
Byg pitabrødene med kød, rodfrugter, thousand island og salaten.
Gyros mix fra indeholder: 20% spidskommen, 10% chili pulver, 10% korianderfrø, 10% sød paprika, 10% hvidløgspulver, 10% persille, 10% oregano, 10% timian, 10% stødt kanel
Kundekommentarer ()