Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær gulerødderne i mundrette stykker og spred ud på bagepladen.
Riv hvidløget på den fine side af et rivejern og vend det i gulerødderne med 1/2 spsk. olie pr. person.
Bag gulerødderne i ca. 15-20 minutter, indtil de er bløde og har fået godt med farve.
Varm en pande op ved høj varme. Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i 3-4 min. under omrøring og tilsæt krydderiblandingen. Smag til med salt og peber.
Riv agurken på den grove side af et rivejern og overfør til en skål. Tilsæt yoghurt og smag til med salt og peber.
Skær avokadoen i små tern, overfør til en skål og krydr med salt.
Bag pitabrødene som angivet på pakken.
Servér de forskellige elementer og byg pitabrødene som man ønsker.
Shawarma krydderi indeholder:
Paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel
Kundekommentarer ()