0
Pitabrød med sous vide okse, dilddressing og nyt rødkål

Pitabrød med sous vide okse, dilddressing og nyt rødkål

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rødkålchampignonshvidløgspinat
1 min.
Salat

Skyl kålen grundigt, og snit den i tynde strimler. Kom strimlerne i en skål, krydr med salt, og vend godt rundt.

Skyl svampe og spinat grundigt. Skær svampene i kvarte. Pil hvidløg, og skær det i tynde skiver.

Varm en pande op ved høj varme. Steg svampene i 1 tsk. olie pr. person, indtil de får godt med farve. Tilsæt spinat og hvidløg, og rør rundt, indtil spinaten falder lidt sammen. 

Kom de stegte grøntsager i skålen med kål, og bland godt rundt. Smag til med salt og peber.

creme frisk 9%tørret dild
15 min.
Dressing

Hæld creme frisk i en skål sammen med dild, og smag til med salt og peber.

sous vide oksekød
20 min.
Kødet

Varm en pande op ved høj varme, og skær kødet i små stykker. Gem væden fra kødet.

Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 3 min., indtil det får godt med farve. Hæld væden fra kødet i panden, og rør rundt, indtil det tykner omkring kødet. Smag til med salt.

grove fuldkorns pita / somun
25 min.
Brødet

Bag eller rist pitabrødene som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Byg pitabrødet med kød, salat og dressing.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
543 kcal
Fedt:
27 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,9 g
Kulhydrat:
37,2 g
heraf sukkerarter:
6,4 g
Kostfibre:
9,9 g
Protein:
33,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?