Skyl kålen grundigt, og snit den i tynde strimler. Kom strimlerne i en skål, krydr med salt, og vend godt rundt.
Skyl svampe og spinat grundigt. Skær svampene i kvarte. Pil hvidløg, og skær det i tynde skiver.
Varm en pande op ved høj varme. Steg svampene i 1 tsk. olie pr. person, indtil de får godt med farve. Tilsæt spinat og hvidløg, og rør rundt, indtil spinaten falder lidt sammen.
Kom de stegte grøntsager i skålen med kål, og bland godt rundt. Smag til med salt og peber.
Hæld creme frisk i en skål sammen med dild, og smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme, og skær kødet i små stykker. Gem væden fra kødet.
Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 3 min., indtil det får godt med farve. Hæld væden fra kødet i panden, og rør rundt, indtil det tykner omkring kødet. Smag til med salt.
Bag eller rist pitabrødene som angivet på pakken.
Byg pitabrødet med kød, salat og dressing.
Kommentarer og forslag til opskriften