Skyl kålen grundigt, og snit den i tynde strimler. Kom strimlerne i en skål, krydr med salt, og vend godt rundt.
Skyl svampe og spinat grundigt. Skær svampene i kvarte. Pil hvidløg, og skær det i tynde skiver.
Varm en pande op ved høj varme. Steg svampene i 1 tsk. olie pr. person, indtil de får godt med farve. Tilsæt spinat og hvidløg, og rør rundt, indtil spinaten falder lidt sammen.
Kom de stegte grøntsager i skålen med kål, og bland godt rundt. Smag til med salt og peber.
Hæld creme frisk i en skål sammen med dild, og smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme, og skær kødet i små stykker. Gem væden fra kødet.
Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 3 min., indtil det får godt med farve. Hæld væden fra kødet i panden, og rør rundt, indtil det tykner omkring kødet. Smag til med salt.
Bag eller rist pitabrødene som angivet på pakken.
Byg pitabrødet med kød, salat og dressing.
Kundekommentarer ()