Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
TIP: Der er ingen grundt til at tænde ovnen, hvis du bare skal varme pitabrød. Nu kan smide dem på brødristeren eller under låg på en tør pande ved middelvarme. De er så nemme og lækre at tilberede.
1. Skær agurker i tern, snit hjertesalat og skær peberfrugt i smalle strimler.
2. varm olie op i en dyb pande. Ca. 2 cm smagsneutral olie.
3. Fyld æg, mel og rasp i hver sin dybe tallerken. Pisk æggene med en gaffel.
4. Skær fisken i mundrette stykker og steg den gylden og lækker i den varme olie. ca. 3-4 min. Afdryp den på en rist og drys med salt.
5. Rør cremefraiche med fint revet hvidløg, salt og peber.
6.Lun pitabrød på en varm brødrister, i ovnen eller på en tør, varm pande. Ca. 1-3 min. halver dem evt. Hold dem lune i et rent viskestykke.
7. Anret det hele på fade eller i skåle. Servér og salm selv ved bordet.
8. Fyld pitabrød med grønt, fisk og dressing. Nyd straks.
Kommentarer og forslag til opskriften