Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Snit kålen fint, hak persillen groft, og skær agurken i små stykker.
Hæld det hele i en skål, og vend med salt og peber.
Riv halvdelen af hvidløget ned i en lille skål, og tilsæt yoghurten. Vend godt rundt, og smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme.
Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i et par minutter ved jævnlig omrøring.
Tilsæt resten af det revne hvidløg og krydderiblandingen, og steg i yderligere et par minutter under omrøring.
Smag kødet til med salt og peber.
Lun brødene på en rister eller i ovnen.
Servér kød, brød, salat og dressing, og byg pitabrødene som ønsket.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()