0
Pitabrød med stegt okse i fajitakrydderi og hvidløgssauce

Pitabrød med stegt okse i fajitakrydderi og hvidløgssauce

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

spidskålpersilleagurk
1 min.
Forbered salaten

Snit kålen fint, hak persillen groft, og skær agurken i små stykker.

Hæld det hele i en skål, og vend med salt og peber. 

hvidløggræsk yoghurt 2 %
10 min.
Rør dressingen

Riv halvdelen af hvidløget ned i en lille skål, og tilsæt yoghurten. Vend godt rundt, og smag til med salt og peber.

hakket oksekød 3-6%fajita krydderi
15 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme. 

Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i et par minutter ved jævnlig omrøring.

Tilsæt resten af det revne hvidløg og krydderiblandingen, og steg i yderligere et par minutter under omrøring.

Smag kødet til med salt og peber.

grove fuldkorns pita / somun
20 min.
Lun brødene

Lun brødene på en rister eller i ovnen.

25 min.
Anretning

Servér kød, brød, salat og dressing, og byg pitabrødene som ønsket.

Bonusinfo

Fajita indeholder:

25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt. 

*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
556 kcal
Fedt:
22,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
10,1 g
Kulhydrat:
43 g
heraf sukkerarter:
6,8 g
Kostfibre:
10 g
Protein:
41,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?