Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Snit kålen fint, hak persillen groft og skær agurken i små stykker.
Overfør til en skål og vend med salt og peber.
Riv halvdelen af hvidløget ned i en lille skål og tilsæt yoghurten. Vend det godt rundt og smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme.
Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i et par minutter ved jævnlig omrøring.
Tilsæt resten af det revne hvidløg og krydderiblandingen og steg yderligere et par minutter under omrøring.
Smag kødet til med salt og peber.
Lun brødene på en rister eller i ovnen.
Servér kødet, brødene, salaten og dressingen byg pitabrødene som ønsket.
Fajita indeholder:
Sød paprika, paprikaflager, oregano, spidskommen, chili, urteboullion*, hvidløg, cayenne og havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()