Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak peberfrugten og løget groft og overfør det til en gryde med 1 tsk. olie pr. person.
Varm op ved middel varme i ca. 15 min., indtil grøntsagerne er helt møre. Rør lidt rundt undervejs.
Tilsæt 1/2 tsk sukker og 2 spsk. eddike pr. person og blend det hele med en stavblender.
Smages til med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges kødet i 1 tsk. olie pr. person uden for meget omrøring. Når det er gennemstegt efter 3-4 min., kommes halvdelen af krydderiblandingen i. Rør rundt og smag til med salt og peber.
Hak agurken og salaten groft og overfør til en skål.
Hæld creme frisken og resten af krydderiblandingen i en skål. Rør det godt rundt og smag til med salt og peber.
Lun brødene i ovnen eller på en brødrister.
Servér pitabrødene og servér dem med kødet, chutneyen, salaten og dressingen.
Mezze-krydderi er en lækker blanding med toner fra Mellemøstens krydderier.
Ingredienser:
Kundekommentarer ()