Forvarm ovnen til 180 grader.
Skær auberginen i 1 cm. tykke skiver, og spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir. Vend med 1/2 spsk. olivenolie pr. person, og krydr med salt. Bages i ovnen i ca. 15 min. indtil de er helt møre.
Pil hvidløget, riv det på den fine side af et rivejern, og bland det sammen med tomatpure og yoghurt i en skål. Smages til med salt og peber.
Varm to pander op ved høj varme.
Når panderne er rygende varme, steges kødet og rodfrugtmixen i hver sin pande i et par dråber olie. Undgå at røre for meget rundt i det, så det får lidt farve. Når det har stegt i et par minutter, fordeles krydderiblandingen i panderne. Smages til med salt og peber.
Varm brødene i ovnen som angivet på pakken.
Byg pitabrødet efter eget ønske med det stegte kød, aubergine, dressing og de stegte grøntsager.
Indeholder:
25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.
Kundekommentarer ()