0
Pitabrød med stegt svin, yoghurtdressing og aubergine

Pitabrød med stegt svin, yoghurtdressing og aubergine

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
aubergine
1 min.
Auberginen

Forvarm ovnen til 180 grader. 

Skær auberginen i 1 cm. tykke skiver, og spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir. Vend med 1/2 spsk. olivenolie pr. person, og krydr med salt. Bages i ovnen i ca. 15 min. indtil de er helt møre.

yoghurt 3,5 %tomatpuréhvidløg
10 min.
Yoghurtdressingen

Pil hvidløget, riv det på den fine side af et rivejern, og bland det sammen med tomatpure og yoghurt i en skål. Smages til med salt og peber.

hakket svinekød 4-7%chipotlesauce krydderirodfrugtmix i stave
15 min.
Stegning

Varm to pander op ved høj varme.

Når panderne er rygende varme, steges kødet og rodfrugtmixen i hver sin pande i et par dråber olie. Undgå at røre for meget rundt i det, så det får lidt farve. Når det har stegt i et par minutter, fordeles krydderiblandingen i panderne. Smages til med salt og peber.

store grove pita / somun
25 min.
Pitabrødene

Varm brødene i ovnen som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Byg pitabrødet efter eget ønske med det stegte kød, aubergine, dressing og de stegte grøntsager.

Bonusinfo

Indeholder:

25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
581 kcal
Fedt:
23,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,8 g
Kulhydrat:
50,3 g
heraf sukkerarter:
11,8 g
Kostfibre:
11,7 g
Protein:
36,6 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?