0

Pitabrød med yoghurtmarineret kylling og chili

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem. 

græsk yoghurt, 10%hvidløg
1 min.
Rør yoghurten

Forvarm ovnen ved 225 grader varmluft med overvarme.

Riv hvidløget ned i en lille skål, bland sammen med yoghurten og krydr med salt.

Hakket kyllingekød
5 min.
Mariner kødet

Kom kyllingen i et ildfast fad og bland 1 spsk. hvidløgsyoghurt pr. person i kyllingen og krydr godt med salt og peber. Rør det godt sammen og gem til senere.

agurkrød chilicherry- eller blommetomater
10 min.
Hak urterne

Hak tomaterne og agurkerne i små stykker.

Hak chilien fint. 

Bland urterne sammen(pas på med mængden af chili - den er stærk) og krydr med salt og peber.

15 min.
Bag kyllingen

Bag kyllingen i ca. 5-7 minutter, indtil den har fået lidt farve og er gennemstegt.

pak choy
20 min.
Steg kålen

Varm en stor pande op ved høj varme.

Hak pak choyen i grove stykker og steg den i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 30 sekunder under omrøring.

Overfør til et fad og krydr med salt og peber.

grove fuldkorns pita / somun
25 min.
Lun brødene

Bag pitabrødene i ovnen som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Byg pitabrødene med kylling, urter, kål og yoghurtdressingen.

Kommentarer og forslag til opskriften