
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Forvarm ovnen ved 225 grader varmluft med overvarme.
Riv hvidløget ned i en lille skål, bland sammen med yoghurten og krydr med salt.
Kom kyllingen i et ildfast fad og bland 1 spsk. hvidløgsyoghurt pr. person i kyllingen og krydr godt med salt og peber. Rør det godt sammen og gem til senere.
Hak tomaterne og agurkerne i små stykker.
Hak chilien fint.
Bland urterne sammen(pas på med mængden af chili - den er stærk) og krydr med salt og peber.
Bag kyllingen i ca. 5-7 minutter, indtil den har fået lidt farve og er gennemstegt.
Varm en stor pande op ved høj varme.
Hak pak choyen i grove stykker og steg den i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 30 sekunder under omrøring.
Overfør til et fad og krydr med salt og peber.
Bag pitabrødene i ovnen som angivet på pakken.
Byg pitabrødene med kylling, urter, kål og yoghurtdressingen.
Kommentarer og forslag til opskriften