Varm ovn og en bageplade op til 250 grader.
Bræk de træede ender af aspargeserne - de kasseres - og snit toppene i tynde, meget skrå skiver.
Rør mascarponen med presset hvidløg. Rul pizzabunden tyndt ud på et stykke bagepapir og smør mascarponecremen jævnt ud derpå. Skær mozzarellaen i tynde skiver og bred dem ud ovenpå. Læg skiver af pancetta på og fordel aspargesskiverne ind i mellem. Dryp med olivenolie, krydr med salt og tørrede krydderurter.
Træk pizzaen over på den hede bageplade og sæt den i ovnen i 10-15 min. til den er gennembagt og godt gylden. Server straks - krydret med lidt friskkværnet sort peber - med en sprød grøn salat til.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Pancetta er italiensk saltet og krydret bryst fra gris der lufttørres. Det anvendes som god bacon - det er bare ikke røget! Brystet er rullet sammen som en stor pølse. Fås også som et stort, fladt stykke der minder mere om klassisk dansk bacon. Anvendes eksempelvis i en klassisk ragù alla Bolognese eller som smagsgiver i saucer, pasta, farsretter og grøntsagsretter.
Kundekommentarer ()