0
Pizza margarita med syrlig kålsalat

Pizza margarita med syrlig kålsalat

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Husk at du med fordel kan begynde at spise, når den første pizza er klar. Altså del den første pizza, så der er varm pizza til alle.

Og husk kålsalat er den bedste idé til pizza.

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

 

pizzadej - på surdejflåede og hakkede tomaterhvidløgfrisk mozzarella
1 min.
Pizza

Tag dejen ud af køleskabet 1/2 time inden brug.

Tænd ovnen på 250 grader, varmluft, eller så varmt som muligt. 

Rul dejen ud på et meldrysset bord, og læg den på bagepapir på bageplader. 

Rør hakkede tomater med olivenolie og lidt revet hvidløg, salt og peber. Fordel lidt tomatsauce på pizzaerne, og top med brud af mozzarella og mere olivenolie, salt og peber. 

Bag pizzaerne i den varme ovn. 

spidskålgræsk salat krydderi
10 min.
Kålsalat

Snit kålen. 

Rør en dressing af 2-3 spsk. lys eddike, 1 brev græsk salatkrydderi og 2 spsk. olivenolie pr. kål. Vend det hele sammen, og smag til med salt, peber og 1-2 tsk. sukker.

tomaterrucola
20 min.
Topping

Skær tomaterne i tern, og vend rucola med lidt olie, eddike, salt og peber. 

25 min.
Anretning

Servér varme pizzaer toppet med tomat, oregano og rucola, og giv kålsalat til. 

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Græsk salat krydderi indeholder:

50% oregano, 30% sumak, 20% hvidløgspulver

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?