Husk at du med fordel kan begynde at spise, når den første pizza er klar. Altså del den første pizza, så der er varm pizza til alle.
Og husk kålsalat er den bedste idé til pizza.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tag dejen ud af køleskabet 1/2 time inden brug.
Tænd ovnen på 250 grader, varmluft, eller så varmt som muligt.
Rul dejen ud på et meldrysset bord, og læg den på bagepapir på bageplader.
Rør hakkede tomater med olivenolie og lidt revet hvidløg, salt og peber. Fordel lidt tomatsauce på pizzaerne, og top med brud af mozzarella og mere olivenolie, salt og peber.
Bag pizzaerne i den varme ovn.
Snit kålen.
Rør en dressing af 2-3 spsk. lys eddike, 1 brev græsk salatkrydderi og 2 spsk. olivenolie pr. kål. Vend det hele sammen, og smag til med salt, peber og 1-2 tsk. sukker.
Skær tomaterne i tern, og vend rucola med lidt olie, eddike, salt og peber.
Servér varme pizzaer toppet med tomat, oregano og rucola, og giv kålsalat til.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Græsk salat krydderi indeholder:
50% oregano, 30% sumak, 20% hvidløgspulver
Kommentarer og forslag til opskriften