Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
TIP: lige på pizza er det ok at være nærig! Pas på der ikke kommer for meget squash og kartoffel på, så bliver pizzaen for blød og grøntsagerne når ikke at blive tilberedt ordentligt.
Tænd ovnen på 230 grader, eller så varmt som muligt. Sæt evt. bageplader i ovnen, så de kan varme op.
Rør ricotta og cremefraiche med fint revet hvidløg, lidt fint revet citronskal, salt, peber og en smule olivenolie.
Skær kartofler og squash i tynde skiver, gerne på et mandolinjern. (opbevar evt. kartoflern i koldt vand indtil brug. ).
Rul eller træk dejene ud på et meldrysset bord.
Læg dem på bagepapir og top dem med ricottacreme, squash, kartofler og bacon. Krydr med salt og peber og dryp med en smule olivenolie.
Glid pizzaerne over på varme bageplade tog bag dem i den varme ovn, gerne 2 ad gangen.
Skær agurken i skiver. Anret rucola med agurk, citronsaft, olivenolie, salt og peber på et lille fad.
Servér straks varme pizzaer med salat til.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kommentarer og forslag til opskriften