Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
TIP:
Det er helt bestemt en smagssag om du er til ananas på din pizza eller ej. Og om den skal være varm og med i ovnen, eller på efter bagning. DU bestemmer. Der er en pizza pr. person, så lav dem så I hver især får dem som I vil have dem!
1. Tænd ovnen på 240 grader, eller så varmt som muligt. Sæt gerne bageplader i ovnen så de kan varme op.
2. Rør tomaterne med oregano, salt, peber og lidt olivenolie. Blend dem evt. sammen dem en stavblender.
3. Skær ananassen i tern eller skiver. Kasser top, skræl og stok.
4. Rul eller træk dejene ud på et meldrysset bord. Læg dem over på bagepapir og smør dem med tomatsauce, top med brud af mozzarella, bacon og ananas.
5. Træk pizzaerne over på en varm bageplade og bag dem i den varme ovn i 7-14 min. Alt efter tykkelse og ovn.
6. Skræl imens gulerødderne, skær dem i stave til snack.
7. Anret de varme pizzaer med rucola til dem der vil have og nyd straks.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kommentarer og forslag til opskriften