
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
1. Tag pizzadejen ud af køleskabet 1/2 time før brug. Tænd ovnen på 240 grader, eller så varmt som muligt, og sæt gerne bageplader i ovnen, så de kan varme op.
2. Rør tomaterne med oregano, salt, peber og lidt olivenolie. Blend dem evt. sammen med en stavblender.
3. Skær peberfrugt i smalle både.Kassér stilk og kerner.
4. Rul eller træk dejene ud på et meldrysset bord, og læg dem over på bagepapir. Smør med tomatsauce, og top med brud af mozzarella, bacontern og peberfrugt.
5. Træk pizzaerne over på en varm bageplade, og bag dem i den varme ovn i ca. 7-14 min. (alt efter tykkelse og ovn).
6. Skræl gulerødderne, og skær dem i stave til snack.
7. Anret de varme pizzaer med rucola, og nyd straks.
TIP: Det er helt bestemt en smagssag, om du er til peberfrugt på din pizza eller ej. Og om den skal være varm og med i ovnen, eller på efter bagning. Der er en pizza pr. pers., så lav dem, så I hver især får dem, som I vil have dem!
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kommentarer og forslag til opskriften