0
Pizza med cherrytomater, spinat og bacon
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

baconfrisk mozzarellacherry- eller blommetomaterovn
1 min.
Ordn fyldet

Start med at tænde ovnen på 230-250 grader varmluft. Sæt gerne en pizzasten/stål ind, hvis du har.

Halver tomaterne, og pluk salvien ud i blade. Skær bacon i tynde strimler med en kniv.

Dræn mozzarellaen for vand, og pluk den ud i små brud.

pizzadej - på surdejtomatpassatakagerulle eller rullepindbaconcherry- eller blommetomater
10 min.
Bag pizzaerne

Rul dejen tyndt ud på et godt melet bord. Fordel en stor skefuld tomatpassata på dejen, og kom ost, bacon og tomater på. Bag pizzaen, til den er flot gylden og gennembagt. Det tager 5-15 min. afhængig af din ovn.

babyspinatcitronskål
20 min.
Forbered spinatsalat

Mens pizzaerne bager, kan du piske en dressing af lige dele citronsaft og olivenolie, lidt salt og et godt skud friskkværnet sort peber.

Lige inden servering vender du dressingen sammen med spinatbladene.

30 min.
Anretning

Tag pizzaerne ud af ovnen, og kom lidt spinatsalat ovenpå.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?