0
Pizza med minikødboller, creme fraiche dressing og spinatsalat

Pizza med minikødboller, creme fraiche dressing og spinatsalat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hakket grisekøditaliensk kødbollekrydderiløg
1 min.
Lav kødboller

Tænd ovnen i god tid på 230-250 grader varmluft. Læg en pizzasten/stål ind i ovnen, hvis du har.

Start med at komme kødet op i en skål. Tilsæt krydderblanding og lidt salt og rør det godt sammen.

Snit løgene super tyndt med en skarp kniv.

tomatpassataløgpizzadej - på surdej
5 min.
Lav pizzaerne

Rul dejen tyndt ud på et let melet bord. Fordel et par skefulde tomatpure på dejen. Kom små klumper af kødet, max. 2x2 cm, rundt på pizzaen, og læg løg henover. Bag pizzaen i ovnen, til dejen er gylden og gennembagt. Det tager 5-15 min. afhængig af ovn.

creme fraiche 18%citron
15 min.
Lav dressing og salat

Mens pizzaen bager, kan du lave salat og dressing. Skær agurken i små tern. Vend spinat og agurk sammen i en skål.

Rør creme fraichen ud i en skål sammen med et godt skud citronsaft, salt og groftkværnet, sort peber.

25 min.
Anretning

Kom creme fraichedressing på pizzaen, når den kommer ud af ovnen, og anret salaten i portionsskåle på siden.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Italienske kødbollekrydderi indeholder:

30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?