Tænd straks ovnen på 250 grader eller så varmt som muligt.
Tag dejen ud af køleskabet.
Rør hakket oksekød med sharwarmakrydderi, salt og peber.
Snit løg i skiver.
Rul eller træk dejene ud til pizzaer på et meldrysset bord.
Læg dem på bagepapir og smør dem med cremefraiche. Fordel løg og små klatter af oksekød på dem. Krydr dem med salt og peber og dryp dem dem en smule olivenolie.
Bag dem i den varme ovn. Det tager 4-12 min. Alt efter ovn, varme og tykkelse på pizzaen. Bag gerne to styk ad gangen.
Rør en dressing af citronsaft og tahini. Smag gerne til med en smule flydende honning eller sukker. Tilsæt evt. 1-2 spsk. koldt vand.
Skær tomat og agurk i tern. Snit salaten.
Top de varme pizzaer med salat, tomat og agurk og dryp med dressingen. Nyd straks.
Vores pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Shawarma krydderi indeholder:
Paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel
Kommentarer og forslag til opskriften