Forvarm meget gerne din ovn i god tid til 230-250 grader varmluft. Og sæt en pizzasten eller -stål ind i ovnen, hvis du ejer sådan et.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm meget gerne din ovn i god tid til 230-250 grader varmluft. Og sæt en pizzasten eller -stål ind i ovnen, hvis du ejer sådan et.
Rør oksekødet med krydderblandingen og en smule salt.
Rul pizzadejen tyndt ud på et godt melet bord.
Pil løgene, og snit dem i super tynde ringe gerne på et mandolinjern.
Fordel tomatsaucen på pizzaen, og kom stykker af plukket mozzarella, løgringe og plukket kød rundt på pizzaen. Dryp gerne olivenolie henover.
Bag pizzaerne i ovnen, til de er gyldne og flotte - 5-15 min afhængig af ovn. Fordel rucolaen over pizzaen, når den kommer ud af ovnen.
Velbekomme!
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Middelhavs-krydderi indeholder:
Kommentarer og forslag til opskriften