0
Pizza med krydret oksekød, mozzarella og rucola

Pizza med krydret oksekød, mozzarella og rucola

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Forvarm meget gerne din ovn i god tid til 230-250 grader varmluft. Og sæt en pizzasten eller -stål ind i ovnen, hvis du ejer sådan et.

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hakket oksekødMiddelhavs krydderi
1 min.
Oksekød

Forvarm meget gerne din ovn i god tid til 230-250 grader varmluft. Og sæt en pizzasten eller -stål ind i ovnen, hvis du ejer sådan et.

Rør oksekødet med krydderblandingen og en smule salt.

pizzadej - på surdejløg
5 min.
Pizzadej

Rul pizzadejen tyndt ud på et godt melet bord.

Pil løgene, og snit dem i super tynde ringe gerne på et mandolinjern.

tomatpassatafrisk mozzarella
7 min.
Pizza

Fordel tomatsaucen på pizzaen, og kom stykker af plukket mozzarella, løgringe og plukket kød rundt på pizzaen. Dryp gerne olivenolie henover.

rucola
20 min.
Anretning

Bag pizzaerne i ovnen, til de er gyldne og flotte - 5-15 min afhængig af ovn. Fordel rucolaen over pizzaen, når den kommer ud af ovnen.

Velbekomme! 

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Middelhavs-krydderi indeholder:

  • Fennikel frø 44%
  • Koriander frø 40%
  • Merian 5%
  • Cayenne 5%
  • Stjerneanis 5%
  • Safran 1%

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?