
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
OBS Tænd ovnen åp 220 grader, gerne varmluft. Sæt gerne bageplader i din ovn.
1. Tag dejen ud af køleskabet.
2. Rør passata med lidt revet hvidløg, oregano, salt, peber og lidt olivenolie.
3. Skær peberfrugten i strimler og snit løget i slanke både.
4. Rul eller træk dejen ud på et meldrysset bord. Læg hver pizza på bagepapir.
5. Smør dejene med en smule tomatsauce, top med brud af mozzarella, strimler af peberfrugt, løg (til dem der vil have det) og kylling. Krydr med salt og peber og dryp med lidt olivenolie.
6. Glid bagepapir med pizza på over på en varm plade og bag pizzaerne i den varme ovn i ca. 10-16 min. Eller til de er gyldne og lækre og kyllingen er tilberedt.
7. Snit salaten. Top de varme pizzaer med salat (nyd resten af salaten ved siden af). Og nyd straks varme pizzaer.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kommentarer og forslag til opskriften