Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 230-250 grader varmluft, og sæt gerne en pizzasten ind, hvis du har.
Start med at skære pølsen i tynde skiver, og pluk mozzarella ud i bidder.
Rul pizzadejen ud på et let melet bord. Fordel tomatpasatta på bunden, og kom stykker af ost og pølse på. Kom et par dråber olivenolie rundt, og krydr med salt.
Bag pizzaen i ovnen i 5-15 min. afhængig af din ovn, til pizzaen er gylden og gennembagt.
Mens pizzaen bager, kan du lave salaten. Skræl persillerødderne, og "skræl" dem derefter i tynde bånd med en kartoffelskræller. Pil appelsinen, og skær den i skiver og derefter i mundrette stykker. Hak nødderne med en kniv. Bland alle tre dele i en skål.
Server pizzaen ved bordet med salaten i små portionsskåle.
Velbekomme.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Salame Cacciatore er fremstillet af grisekød i regionen Parma i Italien. Pølsen som vi bruger er produceret af en familievirksomhed, som udelukkende fremstiller pølser af tungsvin af italiensk oprindelse. Skinkerne anvendes til Parma skinke. Salame Cacciatore er nok den mest kendte salame af dem alle i Italien.
Kundekommentarer ()