Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen i god tid på 250-300 grader varmluft, og sæt gerne en pizzasten ind, hvis du har en.
Start med at skære pølsen i tynde skiver.
Dræn mozzarella for vand.
Snit hvidløg og løg i super tynde skiver/ringe.
Rul en dejklump tyndt ud, og læg den på et stykke bagepapir. Fordel lidt tomatsauce, stykker af mozzarella, hvidløg, løg og pølse over pizzaen. Kom gerne et par dråber olivenolie over til sidst. Bag i ovnen i 5-15 min. (alt efter ovnens styrke), til den er gylden og gennembagt.
Mens pizzaen bager, kan du piske en dressing af lige dele citronsaft og olivenolie, lidt salt og groftkværnet sort peber.
Du skal bruge ca. 1 spsk. færdig dressing pr kuvert.
Vend babyspinaten med dressingen, lige før pizzaen er klar.
Anret pizzaen på bordet med spinatsalat ovenpå eller ved siden af.
Velbekomme!
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Salame Cacciatore er fremstillet af grisekød i regionen Parma i Italien. Pølsen som vi bruger er produceret af en familievirksomhed, som udelukkende fremstiller pølser af tungsvin af italiensk oprindelse. Skinkerne anvendes til Parma skinke. Salame Cacciatore er nok den mest kendte salame af dem alle i Italien.
Kundekommentarer ()