0
Pizza med pølse og grøn salat
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Pizza
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

pizzadej - på surdejchorizotomatpassatafrisk mozzarellaovnkagerulle eller rullepind
1 min.
Bag pizzaen

Start med at tænde ovnen på 230-250 grader varmluft i god tid. Sæt gerne en pizzasten eller plade ind i ovnen.

Rul pizzadejen tyndt ud på et let melet bord. Kom en god stor skefuld tomatsauce rundt på pizzabunden, og krydr med lidt salt og et par dråber olivenolie. Kom så tynde skiver af pølse og plukkede stykker af mozzarella henover.

Bag pizzaen, når ovnen er varm. Det tager 5-15 min. alt efter ovnens styrke.

frisk oreganocitronradisersalat
10 min.
Lav salaten

Mens pizzaen bager, kan du lave salaten. 

Pisk en dressing af lige dele citronsaft og olivenolie, og krydr med masser af groftkværnet, sort peber og lidt salt. Du skal bruge ca. 1 spsk. færdig dressing pr. kuvert.

Pluk salaten ud i grove stykker, og halver radiserne. Vend salaten sammen med dressingen, og drys med plukkede oreganoblade.

20 min.
Anretning

Anret pizzaerne ved bordet med salaten i små kuvertskåle.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?