
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 230 grader, eller så varmt som muligt.
Skyl linserne. Kom dem i en gryde med koldt vand der dækker rigeligt og kog linserne i ca. 15-20 min. Til de er møre. Afdryp dem og salt dem imens de er varme.
Rør ricotta med cremefraiche og lidt revet hvidløg. Smag til med olivenolie, salt og peber.
Skær kartofler i ultra tynde skiver.
Rul eller træk dejen ud på et meldrysset bord. Læg hver pizza på et stykke bagepapir. Smør dem med ricottacreme, krydr med salt og peber og top med kartofler, bacon og dryp med olivenolie.
Skær æblerne i små tern. Vend linser kgb æbler sammen med olivenolie, eddike, salt og peber. Smag til. Linserne kræve en del smag.
Pluk salaten. Anret den på et fad og top med linser og æble.
Anret varme pizzaer med en smule plukket rosmarin. Nyd straks med linsesalat til.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kommentarer og forslag til opskriften