0

Pizza med ricottacreme, kartofler og bacon og salat med linser

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

belugalinserfrisk ricottacreme fraiche 38%hvidløg
1 min.
Linser og ricottacreme

Tænd ovnen på 230 grader, eller så varmt som muligt. 

Skyl linserne. Kom dem i en gryde med koldt vand der dækker rigeligt og kog linserne i ca. 15-20 min. Til de er møre. Afdryp dem og salt dem imens de er varme. 

Rør ricotta med cremefraiche og lidt revet hvidløg. Smag til med olivenolie, salt og peber. 

 

kartoflerpizzadej - på surdej (Øko)bacon i ternhjertesalatæble
6 min.
Pizza og salat

Skær kartofler i ultra tynde skiver. 

Rul eller træk dejen ud på et meldrysset bord. Læg hver pizza på et stykke bagepapir. Smør dem med ricottacreme, krydr med salt og peber og top med kartofler, bacon og dryp med olivenolie. 

Skær æblerne i små tern. Vend linser kgb æbler sammen med olivenolie, eddike, salt og peber. Smag til. Linserne kræve en del smag. 

Pluk salaten. Anret den på et fad og top med linser og æble. 

rosmarin
28 min.
Anretning

Anret varme pizzaer med en smule plukket rosmarin. Nyd straks med linsesalat til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.