0
Pizza med små kødboller, mozzarella og spinat
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Selleri, Gluten

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
frisk mozzarellarød peberfrugt
1 min.
Forbered fyldet

Start med at tænde ovnen på 230-250 grader varmluft. Sæt gerne en pizzasten i ovnen, hvis du har sådan en.

Skær peberfrugten i tynde strimler. Pluk mozzarella ud i små bidder.

hakket grisekøditaliensk kødbollekrydderi
5 min.
Lav kødbollerne

Rør kød og krydderblandingen sammen i en skål sammen med lidt salt og friskkværnet sort peber.

rød peberfrugtpizzadej - på surdejtomatpassata
7 min.
Lav pizzaerne

Rul pizzadejen tyndt ud på et let melet bord. Fordel lidt tomatsovs på dejen, og kom mozzarella på. Lav små kødboller, og fordel dem på pizzaen. Du kan komme den røde peberfrugt på pizzaen, og lade den bage med, eller du kan servere den som gnavegrønt, hvis ungerne foretrækker det.

10 min.
Bag pizzaerne

Bag pizzaen i ovnen i 5-15 min. (afhængig af din ovn), til den er gylden og kødbollerne er gennemstegte.

babyspinat
20 min.
Anretning

Anret pizzaen ved bordet med spinat ovenpå. Du kan også servere spinaten på siden, vendt med et par dråber olivenolie og lys eddike.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Italienske kødbollekrydderi indeholder:

30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?